Opleidingen

LinkedIn (Advanced)

Doel/Omschrijving:

 

Waarom zou je deze LinkedIn Workshop volgen? Velen denken dat het een tweede Facebook is, of zien het nut niet in van een profiel. Toch liggen er heel wat (job)kansen verscholen en is LinkedIn vandaag niet meer weg te denken als je professioneel communiceert met klanten, vrienden, connecties of collega’s. Maar wat is er erger dan géén LinkedIn -profiel hebben? Juist, een onvolledig of gebrekkig profiel hebben en dit magische stukje sociale media niet optimaal inzetten. Tijd om daar verandering in te brengen!
Wat heb ik aan deze Workshop?  Je LinkedIn-profiel updaten blijkt vaak een hele klus, en waar begin je dan aan?  Mocht je nog geen profiel hebben leren we jou alle basics en zorgen we dat je vanaf dag 1 een professioneel ogend en onderscheidend profiel hebt. Denk bijvoorbeeld aan do’s & dont’s, praktische tips, ‘best practices’ en hoe je best post, comment, liked of shared.  Heb je al een profiel, maar weet je niet exact hoe je dit ten volle kan inzetten voor je bedrijf, employer branding of het vinden van nieuwe leads? Ook dan krijg je van ons tips & tricks om jouw professioneel sociaal kanaal volop in te zetten en te optimaliseren.
Praktisch  In functie van je niveau kan je inschrijven op Basic of Advanced. Basic is voor wie nog geen of onvolledig LinkedIn profiel hebben of nog maar net eentje hebben aangemaakt. Advanced voor wie graag meer gevorderde tips & tricks willen en interesse hebben in tools, het algoritme en hoe je posts het grootste bereik krijgen en automatisering.
We werken in groepjes van max. 10 personen en zorgen voor een interactieve en didactische 1-op-1 sessie.
Het doel is om van de deelnemers échte ambassadeurs te maken op LinkedIn.

Docent: Michaël Van Royen

Onthaal vanaf 12u15 met ontvangstkoffie.  Broodjes worden voorzien voor aanvang van de opleiding

BIBF erkenningsnummer: NVT
IAB erkende vormingsoperator: NVT

Datum: 14/05/2019
Tijdstip: 12:45 - 14:45
Locatie: KMO Team BC
Adres: Brechtsebaan 30, 2900 Schoten
Map: Kaart onbeschikbaar

/*