Over ons

Ons kmo-advies, uw succes

KMO Team staat u als ondernemer met kmo-advies bij in uw streven naar duurzaam succes in bedrijfsvoering. Ons netwerk van onafhankelijke en betrouwbare specialisten met ervaring ondersteunt u in alle belangrijke aspecten van het ondernemerschap. De interactie tussen de KMO-Teamleden garandeert specifieke oplossingen met een fundamentele meerwaarde voor uw zaak.

Uw sector, onze specialisatie

Elke ondernemingsvorm of bedrijfssector heeft zijn kenmerken en is onderworpen aan steeds wijzigende wetgevingen. Ook de bedrijfsomgeving is geen constante. Daarom voorziet KMO Team met zijn kmo-advies in specialisaties per sector. Door permanente opleiding blijven onze medewerkers op de hoogte van alle wetswijzigingen en veranderingen die de ondernemingswereld beïnvloeden. U bent dus zeker van professioneel en actueel totaaladvies, volledig op maat van uw onderneming.

Compleet servicepakket

Onder de naam KMO Team hebben we een volledig servicepakket aan kmo-advies ontwikkeld waarmee we elke onderneming op maat bedienen. Met een van onze medewerkers bespreekt u uw situatie en bepaalt u uw noden. Van financiële- en bankzaken over fiscaal- en juridisch advies tot administratieve ondersteuning, IT services, personeelsdossiers en risicobeheer. U krijgt advies waarmee u verder kan: praktisch, duidelijk en to the point. Zo tillen we uw onderneming samen naar een hoger niveau.