vakkundig-advies

Vakkennis ten gronde

Iedere ondernemingsvorm of bedrijfssector heeft zijn specifieke kenmerken en is onderworpen aan diverse, steeds wijzigende wetgevingen. Ook de bedrijfsomgeving is geen constante. Daarom voorziet ons kmo-advieskantoor in specialisaties per sector. Door permanente opleiding blijven onze medewerkers perfect op de hoogte van alle wetswijzigingen en veranderingen die de ondernemingswereld beïnvloeden. Bovendien beschikt KMO Team over mensen met jarenlange ervaring in hun vakgebied. U bent dus steeds zeker van een professioneel en actueel totaaladvies, volledig op maat van uw onderneming.

Gespecialiseerd kmo-advieskantoor

KMO Team heeft als kmo-advieskantoor een volledig servicepakket ontwikkeld waarmee we elke onderneming op maat kunnen bedienen. U mag rekenen op een team van onafhankelijke en betrouwbare specialisten die uw specifieke situatie met u bespreken en beoordelen. Zij bieden toegepast advies waarmee u verder kan: praktisch, duidelijk en to the point. Zo vormt KMO Team met volgende diensten een reële meerwaarde voor uw onderneming:

volledig-servicepakket

Advies bij Financiële en Bankzaken

Ga verder

Fiscale en Juridische adviezen

Ga verder

Opstart en begeleiding van uw personeeldossier

Ga verder

Begeleiding en Advies bij al uw IT-Projecten

Ga verder

Onafhankelijk Partner in Risicobeheer

Ga verder

Uw partner in administratie

Ga verder

totaaladvies

Totaaladvies op maat van uw onderneming

Door permanente opleiding blijven onze medewerkers perfect op de hoogte van alle wetswijzigingen en veranderingen die de ondernemingswereld beïnvloeden. U kan dus steeds rekenen op een professioneel en actueel totaaladvies, volledig op maat van uw onderneming.
Ik zoek ook een opleiding

Geselecteerde partners

KMO TEAM bestaat uit gedreven, goed opgeleide en ervaren medewerkers, ondersteund door zorgvuldig geselecteerde partners, waarmee we reeds jarenlang samenwerken. Dit kwalitatief netwerk maakt het mogelijk om alle domeinen van de geleverde diensten perfect te beheersen.

geselecteerde-partners
onafhankelijk-betrouwbaar

Onafhankelijk en betrouwbaar

Wij betekenen een reële meerwaarde voor uw onderneming door ons team van onafhankelijke en betrouwbare specialisten, die uw specifieke situatie met u bespreken en beoordelen.
Contacteer ons

Opleidingen

  • Zowel open als in-company opleidingen.
  • Aanbod: fiscaliteit, accountancy en vennootschapsrecht voor fiscalisten, boekhouders, accountants en bedrijfsrevisoren, verantwoordelijken en medewerkers van de boekhoud- en financiële diensten in KMO’s.
  • Betaling met kmo-portefeuillesubsidies mogelijk. Afhankelijk van de grootte van uw onderneming geniet u 40% of 30% korting op de prijs exclusief btw.

Heeft u vragen?

Had u graag meer info gekregen of heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op. Ons KMO Team staat voor u klaar!
Contacteer ons

questions